top of page

Deze plek is op een héél bijzondere manier ontstaan. Meer dan 21 jaar heb ik gewerkt als oncologisch verpleegkundige. Ik ging altijd door het vuur voor m'n patiënten. 

 

Toen ik 2017 Yves, een patiënt van op de afdeling, leerde kennen, ontstond er een bijzondere band tussen ons. Hij was een zeer rustig en integer persoon. Er kon bij Yves, altijd een vriendelijk woord van af, zelfs tijdens deze keiharde periode. De band werd tijdens zijn ziekte steeds sterker.

Mijn grootste droom toen, was om een koffiehuisje uit te baten. Yves zijn woorden "Je moet durven Vanessa, niet omkijken, maar doen!" Deze woorden heb ik nooit losgelaten. Yves heeft de ziekte jammer genoeg niet overwonnen. Hij heeft wel mijn weg opengelegd om te durven ondernemen en mijn droom te volgen. Hij is voor ons als een peter voor de zaak die knipoogt en zegt, "Vanessa, alles komt goed"

Ik ben eindelijk mijn eigen weg durven inslaan, en ben dan ook trots om jullie allemaal te mogen verwelkomen. 

MIJN VERHAAL

225A1436.jpg

In ons koffiehuisje kun je genieten van verschillende zitgelegenheden.

We hebben de gezellig ingerichte zithoekjes waar je kunt genieten van een drankje. De comfortabele tafels, zijn dan weer ideaal voor een ontbijt, lunch of gebak met koffie.  

Is het mooi weer buiten? Dan kun je plaatsnemen op ons zonneterras. 

EEN LEKKER ONTBIJT

Wij voorzien verschillende formules ontbijt. Wil je eerder een snelle hap, of één van de typische dbv-ontbijtjes? Het kan allemaal. Je eigen ontbijt samenstellen is ook mogelijk.  

ONS GEZELLIG INTERIEUR

Geniet van ons uitgebreid assortiment lunch. Lekker croques, verse quiches, soep, pasta of een maaltijd voor de kids. Je vindt het allemaal in 't koffiehuisje dbv.

EEN HEERLIJKE LUNCH

ONZE TEAROOM GERECHTEN

Bij 't koffiehuisje dbv zetten we enorm in op onze tearoom-gerechten.

 

Onze huisbereide pannenoeken en wafels, ons vers ijs rechtstreeks van de boer. Maar ook de lekkere gebakjes en zoetigheden zijn ideaal bij een warme koffie of thee.

225A1582.jpg

DE TOPPERS VAN DE KAART

Maak kennis met gerechten over gans de wereld. 

- Coupe Brazil 

- Coupe Costa Rica

- Croque Paris 

- Croque Nordic 

- En nog zoveel meer

bottom of page